SIDSTE NYT MARTS 2014

Indledning.
Så fik vi sparket gang i den traditionelle højsæson. Den første halvdel af marts forløb, i lighed med januar og februar, med SVÆRT-SVÆRT fiskeri. Men her i slutningen af marts vendte billedet, og Bornholm begyndte igen at vise sig fra sin bedste side.

Et par ture på øst- og sydkysten gav fine fisk, og fighten fejlede bestemt ikke noget. Efter et par farvede, hvoraf den ene nok rundede de 4 kilo, kom et hårdt og kontant hug på fluen. Fisken gik dybt bag et stenrev. Gode råd var dyre, jeg besluttede mig for at vade mod venstre, og efter 5-10 meter strøg fisken fri af vandet og gik direkte ind mod land. Jeg var sikker på at jeg havde mistet fisken indtil linen igen blev hård, og fisken gentog kunststykket i luften. Landede efter 5 minutter en rigtig fin blankfisk.

På ture med Max.
Efter Max´s flotte 5,2 kilos blankfisk i februar blev til et par eftermiddage i midten af marts, begge med lidt småfisk. En fri fredag her sidst på måneden gav os et helt vanvittigt og forrygende fiskeri. Vi fandt fiskene i nogle ordentlige bølger, hvor vi ganske enkelt blev gennemblødte. Men hvad betyder dette når der er fisk, 14-16 stykker på land, alle blankfisk, med overvægt af grønlændere. Rigtig mange omkring de 38 – 44 cm blev genudsat. I tasken kom nogle stykker mellem 1 og 2 +. Fantastisk flotte fisk og et par forrygende timer.

Firmadysten
Kasper Nørregård stod for den ene fisk. En hyggelig dag i godt selskab og super fint vejr, hvor vi virkelig nød den medbragte kaffe og mad. Det blev næsten til mere tid på land – end i vandet.

25 års jubilæum
I år kunne mine fantastiske svenske venner Nisse, Göte og Stefan fejre ”sølvbryllup” på klippeøen. Det er ganske enkelt 25 gang at de har draget til Bornholm med fiskegrejet, på deres årlige fisketur. Det blev naturligvis fejret på behørig vis med spisning i ”stugan”. Lonni sørgede, som sædvanlig, for noget lækkert mad. Traditionen tro var det en rigtig hyggelig aften med masser af grin, fiskehistorier m.m. Tak til gutterne for mange hyggelige timer sammen, Lonni og jeg ser frem til de næste 25 år.

April står for døren, og lad os håbe det gode fiskeri fortsætter, mere herom omkring 1. maj.

KNÆK & BRÆK
Torben
+45 2465 4997

MAR-Alle

 

MAR-Nisse-og-Gote

marts1

marts

MAR-Torben