SIDSTE NYT MAJ 2014

LaekkerSildSå blev det tid til sæsonens sidste opdatering, nemlig maj måned.
Måneden er her hvor hornfisken viser sig i store antal, og hvor vandtemperaturen sniger sig omkring – og over, de 10 grader.
Traditionelt er dette slutningen på sæsonen, men som det fremgår af denne omgang sidste nyt, ja og fangstrapporter på SportDres hjemmeside (www.din-fangst.dk/), ja så behøver disse faktorer bestemt ikke betyde at der ikke kan fanges fisk. Fiskeriet bør såmænd bare koncentreres om solopgang - og solnedgang. I disse timer kan der landes rigtig flotte fisk.

Nuvel det kan tære lidt på søvnen, men kan også give pragtfulde oplevelser i den smukke bornholmske natur. Spørg bare Kai Pieper, hans far samt 2 venner fra Tyskland, eller Gus, Robert og Janfie fra Holland.

Flotte fisk, dejlige oplevelser og minder fra klippeøen - langt hen i maj måned.
Kai Pieper mistede en flot fisk på nordkysten under morgenens fiskeri. Flere viste sig i overfladen, men hugge ville de ikke. Om aftenen fik Kai`s far en rigtig tyksak, som gav fight helt til stregen. Fisken var åbenbart i gang med et gigantisk ædegilde, idet at den indeholdt adskillige store og friske tobis. Flot fisk. Ollie deltog også i festlighederne med en rigtig flot blankfisk

Sammen med de 3 hollandske fluefiskere fandt vi fiskene, såvel morgen, som aften. Især om aftenen var der virkelig gang i sagerne. Robert landede en flot blankfisk, der ud over var der flere mistede fisk og kontakter. Flot aften på den bornholmske østkyst, og glade fiskere.

Tak for mailen både fra Kai Pieper og Gus Borreman, ja og fra Dietmar som lige gav mig en afsluttende status fra hans første besøg (i april) på klippeøen.

Desværre har min egen tid ikke været til at udnytte det gode maj fiskeri, men der kommer jo en tid igen. Havde en enkelt aften på nordkysten med fluestangen, men ingen fisk. Nu står den på sommerferie med familien, og herefter en del praktiske gøremål.

Sæsonen2013/14 sluttede godt, det er jo altid det sidste man husker. Det ændrer dog ikke ved en svær sæson, spændende bliver det at se hvorledes sæsonen 2014/15 udvikler sig, men husk udfordringer er altid godt, og dårlige fiskedage findes ganske enkelt ikke.

Tak til alle for sæsonen, alle jeres mails og rigtig mange hyggelige og spændende timer på kysten. Nyd sommeren, vi ses omkring 1. december, hvor jeg påregner at den første gang ”sidste nyt” løber af stabelen, forventelig på en ny hjemmeside, naturligvis stadig med navnet: www.lystfiskerguide.dk

KNÆK & BRÆK
Torben
+45 2465 4997

Pieper1

 

 

Pieper4

Robert

 

 

 

Fluestang1

Dietmar

Ollie

Stefan

Robert3