SIDSTE NYT APRIL 2014

UPSApril og højsæson for havørredfiskeriet rundt om klippeøen.
Vandtemperaturen stigende, fødeemner i vandet, gode vindforhold, masser af lystfiskere, såvel lokale – som turister.

Sæsonen har generelt været svær (selvfølgelig kun mine egen erfaringer og observationer) og april måned var ingen undtagelse. Ind i mellem fint fiskeri, men der manglede nok ”den normale” stabilitet.

Store Ørreddag Langfredag er vel egentlig et meget godt billede. Masser af fiskere, egentlig gode forhold, men fangsterne stod ikke helt mål med anstrengelserne. Max og jeg fandt fiskene, såvel på øst – som på sydkysten, men ikke rigtigt noget med ”kød på”. Vi fik begge placeringer omkring 20. pladsen.

Nu gør det jo ikke noget at fiskeriet er svært – det er i bund og grund en del af udfordringen, så man må bare tage ”handsken op”. Og jo større er glæden jo når det lykkes at overliste en fin fisk. Det er der heldigvis mange der har gjort, se bare de dejlige billeder.

Fiskeri efter havørred er en sport, og sport skal nødvendigvis ikke være nemt.
Peter fra det jyske røg ind i en rigtig vildbasse. Fisken indhalerede fluen ca.15-20 meter ude, og gik helt amok. Luftakrobatik i høj-høj klasse og nogle nervepirrende minutter inden Peter kunne lande en fantastisk flot 2++ overspringer. Det lykkedes mig endda at skyde et billede hvor fisken havde en af sine utallige luftture. Dejlig fisk og tillykke til Peter.

Også nordmænd og svenskere havde godt med fisk på ende grejet, og et par flueguidninger gav fine fisk på fluekæppen.

Dietmar fra Tyskland besøgte Bornholm for første gang, og vi var ikke mere end lige kommet på plads, før der var bud efter fluen – fin blankfisk, og en dejlig start på fiskeferien.

Sæsonen går på hæld, jeg hopper lige på kysten et pargange her i maj, og vender tilbage i slutningen af maj, med ”sidste nyt” og en endelig afrunding af sæsonen 2013/14.

Når den nye sæson starter er det med en ny hjemmeside, men nærmere herom til efteråret.

KNÆK & BRÆK
Torben
+45 2465 4997

Ballesten

Dietmar

Freiderich

Gutterne-2014

Johnny-2

Johnny-APRIL-2014

Max-april-2014

Peter1

Peter3

 

Dietmar1

Fast-fisk

Lasse-med-fisk-på-fluekeppen

Lasse3

Peter

Peter4

 

 

 

8-april-3-14

8-april-7-14

8-april-8-14

8-april-14

Magnus-2

Magnus

Mats

Peter6

Torben1