NYT JANUAR 2014

Indledning: Så kom vi ind i det nye år, og kulden kom så endelig. Mine besøg på kysten har været få, men jeg har i hvert fald måtte konstatere at der har skullet arbejdes for sagerne. Snakkede lidt med Simon Jensen og Hans Jensen forleden, og det var samme billede. Hvad der kan være grunden til den noget træge start på sæsonen kan der være mange gisninger om, men lad os håbe at vi snart oplever et lidt mere stabilt - og normalt fiskeri, hvis man kan udtrykke det sådan.

Kystcup 2013/2014: I sidste afdeling valgte Max og jeg at bruge dagen på sydkysten. Det blev til et par fisk land, en farvet på et par kilo og en blank lige under målet. Vi havde et par yderligere kontakter, men fiskene trak det længste strå.

Ikke desto mindre ringede Jesper (fra SportsDress) til mig om eftermiddagen og meddelte at jeg var blevet trukket op af ”hatten” til førstepræmien på 5.400,00 kr. HVILKEN dejlig opringning. Så Max og jeg har handlet fiskegrej, til den store guldmedalje. Igen en fin konkurrence, masser af fiskere, fine præmier, og mangen en god snak på kysten, og ved indvejningen.

Øvrigt: • Var en tur af sted med Rene og Allan. Det holdt hårdt, men vi fandt da lidt fisk på vestkysten, hvor Allan havde flex på stangen nogle gange i løbet af ca. 20 minutter.

• Pertti fra Finland sendte mig dette pragtfulde billede af en fuldfed finsk overspringer – nice fish

• Var her i eftermiddag (søndag den 2. februar) en tur på sydkysten. Roligt og klar vand med en vandtemperatur på 0,2 grader. Ingen fisk, men dog et par flotte timer. Tog et par billeder af den is- og sneklædte bornholmske sydkyst, det er nu heller ikke så ringe endda.

Jeg håber, som sagt, der kommer lidt mere gang i fiskeriet, men mon ikke. Ellers må man tage udfordringen op, arbejde for sagen, og se om det ikke skulle være medicinen – i svære tider, det plejer det at være.

KNÆK & BRÆK
Torben
+45 2465 4997

 

JAN-Allan

JAN-Allan2

JAN-Allan4

JAN-Pertti

JAN-Vinter-S

JAN-Vinter2