SIDSTE NYT MARTS 2017Forside MAR 17

Så blev marts måned ”skudt i gang”.
Den første del af måneden var (for mit eget vedkommende) meget ustabil, i perioder fint med fisk og andre perioder skulle der virkelig arbejdes for at finde fiskene. Når det så skete, ja så var glæden desto større – godt med udfordringer.

Jeg havde glæden af (for 2. gang) at Guide de fire super hyggelige Hollændere, Robert, Gus, Ulbo og Janfie. Det er nogle dygtige fluefiskere, og når det så tilmed lykkedes at finde fiskene, ja så kan man ikke klage. Det blev til små ti stykker (alle over målet), som alle (minus en enkelt, der skulle tilberedes og smages som forret) blev nænsomt genudsatte. Der blev også tid til masser af spas og sjov – herlige gutter.

Svenskerne Rolf, Michael og Stefan havde jeg også fornøjelsen af igen at guide. Det blev til en fin 2 kilos til Rolf, brødrene smed desværre deres kontakter, men sådan går det jo ind imellem. Ikke desto mindre fik jeg næste formiddag en flot sms fra Stefan, som lige netop havde landet en pragtfisk på en af de pladser vi besøgte, sidst de var på øen. Hvor er det skønt med sådan en besked, og sikke et flot billede.

Lasse og H.P. fra Norge har jeg kendt igennem snart mange år, rigtig hyggelige fyre, som også altid er i godt humør. Vi fiskede sammen et par eftermiddage, og hvor den første dag var noget ”træg” – ja så skal jeg love for at der kom gang i tingene på 2. dagen. Helt hvor mange fisk der kom på land ved jeg ikke, men rigtig mange blev genudsat, og nogle få blev hjemtaget, her i blandt H.P.´s flotte 3,1 kilos overspringer.

Det er også blevet til et par ture med min trofaste fiskemakker, og gode kammerat Max Petersen. Generelt fint med fisk, her i blandt et par 2 kilos blankfisk, samt et par blanke kilos fisk.  Også en del større farvede har, her i slutningen af marts, budt sig til, alle har naturligvis fået friheden, bl.a. en tyk og flot hanfisk på firmadysten, hvor Kasper Nørregård og jeg ”slog følge” – en svær dag.

Ja det var så marts måned, som i skrivende stund nærmest har karakter af sommer. Og mon ikke der står fint fiskeri foran os, her i april. Vi ser om dette er tilfældet, når jeg er tilbage omkring 1. maj, indtil da,

KNÆK & BRÆK til alle
Torben H. Petersen