SIDSTE NYT FEBRUAR 2017Forside FEB 17

Februar måned blev en stille måned på kysten.
I starten af måneden blev jeg ramt af den ”dødelige mandeinfluenza”, og det er, som de mandlige læsere ved, bestemt ikke noget at spøge med. Ja jeg var sikker på at jeg havde haft min sidste kysttur…..Nå så slemt gik det alligevel ikke.

Jeg nåede alligevel 3-4 ture, fortrinsvis her sidst på måneden.
En tur på nordkysten gav ingenting, men på en senere tur ”derop” (her sidst på måneden) var det næsten som at komme på nordkysten i ”de gode gamle dage”. På kun et par timer blev det til 3 fisk på land, samt 3-4 mistede fisk, herunder en fin overspringer, som desværre gled af, ganske få meter fra ketcheren.
De farvede fisk var i alle fin stand, og en enkelt rundede fint de 3 kilo. Alle blev naturligvis nænsomt genudsat.

Vandet denne dag var svagt diset, i det det havde regnet meget. Samtidig var det vestenvind med lidt bølger, og en let hidsig overflade. Netop denne kombination ved jeg kan være givende, og det var bestemt også tilfældet denne dag.

Så er vi kommet over i den første forårsmåned, og temperaturene er allerede stigende. Snart er det, som på arkiv billedet, tid til det pragtfulde morgenfiskeri, med smukke sol op – og nedgange. Vi ser om der ikke blive lidt mere kysttid i den kommende måned.

På genhør omkring 1. april. 

KNÆK & BRÆK
Torben H. Petersen