Udskriv

Martin 4 forsideSIDSTE NYT Marts 2016

Så blev det højsæson, og marts måned er netop afsluttet.
Starten af måneden var træg og svær, men siden har Bornholm vist sig fra sin allerbedste side. Billederne taler vel egentlig sit tydelige sprog, så nyd de dejlige billeder og glade fiskere herunder.

Jeg husker mange gode stunder fra måneden, men fluefiskeren Johan (fra Sverige) mistede en rigtig fin fisk på sydkysten (en rigtig ”bombe”), mens vi stod og snakkede, det var en svær en at sluge.
HUSK Johan: ” fisken venter på dig til næste år”.

Jeg gjorde i øvrigt Johan kunsten efter, idet jeg ”smed” en rigtig flot fisk på østkysten, med Max og Casper som tilskuere. Og så endda på firmadysten!!!

Det blev til et par PR også, bl.a. fluefiskeren Martin fra Norge, som landede en super flot overspringer på 2,5 kilo – den gav kamp til stregen, og blandt de mange billeder jeg tog, ramte jeg ét hvor fisken var i luften. Også fluefiskerne Mats, Bjørn og Thomas fra Norge landede rigtig fine fisk, ja det var der som sagt, mange der gjorde.

Tak til Max Heimann fra Tyskland som sendte mig en hilsen med et fint billede af bornholmerørred, tilberedt til stor fest i Hamborg. Dejligt at se – tak Max, (se billede).

Christian Stelter fra Tyskland ”skød” en video, da jeg ramte en farvet 3 kilos nedgænger, se den her:

Jeg tror generelt det drejer sig om rimelig hurtigt at få farvede fisk af krogede og genudsatte, i dette tilfælde strøg den i hvert fald fint afsted, og det er altid dejligt at se.

Ørreddagen tilbragte jeg (helt traditionelt) med Max. Der er bare ting man ikke skal lave om på, og dette er én af dem. Vi fik to fisk hver, med én hver på omkring 1,5/1.6 kilo – tjaaa dem burde vi jo nok have indvejet, men det gjorde vi så ikke. Vi havde begge hjemlige gøremål. Men som sædvanlig en rigtig dejlig dag.

April står nu for døren.
Glæder mig til at hilse på gamle kendinge fra såvel Norge, Sverige som Tyskland – og til at vi skal spise lidt mad sammen, og fiske et par timer. Dette er jo en dejlig sidegevinst ved fiskeriet – og en væsentlig del endda.
Vi tales ved igen omkring 1. maj – KNÆK & BRÆK til alle.

Torben H. Petersen

4.JPG 5.JPG 6.JPG

Bjoern.jpg FullSizeRender.jpg Haakon.jpeg

Henning.jpeg IMGP1584.JPG IMGP1593.JPG

IMGP1595.JPG IMGP1597 (2).JPG IMGP16082.JPG

IMGP1613.JPG IMGP1627.JPG IMGP1628.JPG

IMGP1646.JPG IMGP1650.JPG Martin-2.JPG

Martin-4-forside.jpg Martin-4.JPG Martin-9.JPG

Martin.JPG