Brittas fiskesuppe med Bornholmerørred
2 spsk. olivenolie
5 springløg eller 1 ekstra porrer
1 porrer
3 fed hvidløg
5 gulerødder i tændstiktynde stave
1 tsk. karry
1 ½  liter fiske- eller grøntsagsboullion
4 spsk. Bornholmerdrømme (krydderiblanding fra ”Bornholmer Sennep”) eller 3 spsk. tørret finthakket purløg
1 spsk. Tørret finthakket persille samt ekstra hvidløg.
1 spsk. Gurkemeje
2½ dl. fløde 13%
1 spsk. citronsaft
1½ tsk. timian

Ønskes en lidt stærkere suppe tilsættes en knivspids chilli 500 gram ørredfilet skåret i tern. Evt. rejer Evt. kogte kartofler i små tern, hvis suppen skal være en hovedret. 

Løg/springløg, gulerødder, hvidløg og karry svitses i olien.
Boullionen tilsættes. Derefter tilsættes resten af ingredienserne og suppen koger i 10 min. inden ørreden tilsættes.
Kog ved svag varme til fisken er mør (ca. 3-5 minutter).
Rør meget forsigtigt i gryden så fisken ikke går i stykker.

Tilsæt de kogte kartofler og lad dem koge med det sidste minut.
Tilsæt rejer lige inden serveringen.
Giv brød til suppen – evt. hvidløgsflutes.
Velbekomme

Send os gerne din specielle havørredopskrift til offentliggørelse på hjemmesiden, til glæde for os alle.
Sendes til mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.