Havørredkoteletter med djævlesmør 
Ingredienser: * 4 ørredkoteletter a ca. 175-200 g
1-2 spsk olivenolie.
Salt og peber.
* Djævlesmør: 75 g smør 1 spsk citronsaft 2 tsk dijonsennep 1 frisk Chilli

Dup ørredkoteletterne tørre med køkkenrulle og pensl med olivenolie. Drys med salt og peber og steg dem over en varm grill i ca. 5 minutter på hver side. Rør blødt smør med citronsaft, sennep, finthakket chilli ( uden frø og mellemvægge ), salt og peber. Anret de færdige ørredkoteletter på varme tallerkner og fordel smørret over dem, så det smelter. Server f.eks. med grillede grønsager og kogte nye kartofler.

Send os gerne din specielle havørredopskrift til offentliggørelse på hjemmesiden, til glæde for os alle.
Sendes til mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.